HOME新着情報一覧 > お知らせ

萩原泰治教授 最終講義「産業連関分析をめぐる諸問題」の御案内

令和3年度末(令和4年3月31日)をもって,萩原教授が神戸大学大学院経済学研究科を退職されます。本研究科における萩原教授の教育・研究に関する御業績を記念して,最終講義が行われますのでお知らせ致します。
 なお,本講義は萩原教授ご担当の授業『産業連関分析』の最終回として開催されます。萩原教授の業績等についてはこちらをご覧ください。

Professor Taiji Hagiwara will retire from Graduate School of Economics, Kobe University on March 31, 2022.We would like to announce that the final lecture will be held in commemoration of Prof. Taiji Hagiwara's achievements in education and research in our graduate school.
This lecture will be held as the final session of the class "Input-Output Analysis" taught by Prof. Taiji Hagiwara.

日 時
Date & Time
2022年2月1日(火)8:50-10:20
8:50am-10:20am, Tuesday February 1 2022
使用言語

日本語
Japanese

開催方法
How to hold a lecture

コロナ感染症対策のため、本講義は、オンライン参加(Zoom)と来場参加のハイブリット開催となります。
学生はオンライン受講とさせていただきます。
来場は、神戸大学教員及び、現役ゼミ生に制限させていただきます。

会場:神戸大学六甲台第一キャンパス(経済学研究科)本館2階(232教室)

オンライン参加の方はこちらから参加登録の上、ミーティング情報を取得してください。

In order to prevent the spread of the COVID-19, the event will be a hybrid of online and in-person participation.
Students will be required to take the course online.

Online (Zoom) - Click here to register for this event. After registering, you will receive an email containing event information.

備 考
Notes

今後の感染拡大状況によっては、開催方法(来場参加)が変更になる場合がございます。
(変更の場合は、経済学研究科HPにてお知らせいたします。)

Depending on the future spread of the infection, the method of participating in the visit may be changed.
(Any changes will be announced on the website.)